Přesun účtů z Node2 na nový a výkonější Node6

Důležité oznámení a novinky týkající se našich služeb.
Site Admin
PříspěvekNapsal: 27 lis 2011, 15:07
Přesun všech účtů byl oficiálně ukončen a vše by mělo fungovat opět bez probémů.

PříspěvekNapsal: 12 pro 2011, 17:44
Nechci nijak znevažovat ničí služby ale já právě od Wedosu budu odcházet někam jinam (a proto jsme narazil i na tyto stránky :P ) takže není všechno zlato co se třpytí

Mám tam problém i s čistou ničím nezatíženou instalací drupalu v základní doméně (nikoli v aliasu, kde to je ještě horší)
Na subdoméně jsem si připravil shop a těď když jej chci spustit zjišťuji že nejde (pravděpodobně nějaké utajené změny na serveru - jinak si to nedokážu vysvětlit)

Kdyby mě zdejší admini chtěli něčím přesvědčit o hostování právě zde ... možná se nechám přesvědčit :D
PříspěvekNapsal: 15 pro 2011, 00:01
Rozhodně byste nebyl první ani poslední, kdo k nám přešel z Wedosu. ;)

Myslím, že Vás není nutno přesvědčovat, můžete využít sedmidenní bezplatné zkušební doby a přesvědčíte se sám. U nás si můžete celý hostingový účet z cPanelu spravovat sám a pomocí vlastního php.ini souboru upravit většinu nastavení PHP podle potřeb svých aplikací.

Zkušební období získáte ihned po vytvoření objednávky. Pokud nebudete spokojený, stačí jednoduše nezaplatit a my účet po nějakém čase automaticky zrušíme. Takže klidně nezávazně testuje a zkoušejte... ;)
Předchozí

Zpět na Oznámení a novinky